Dr. Chen Akupunktur

24 24 10 88

logo_chenakupunktur

Chen akupunktur blog

Jobbet på kontoret

Mange af os har et arbejde på et kontor, hvor vi dagligt sidder ned foran skærmen. Det kan være rart at have et mere afslappende job, hvor man ikke er fysisk aktiv, som ved så mange andre jobs. Men der er dog stadig nogle andre negative sider, som man skal være bevidste om, når man har/får et kontorjob. Heldigvis findes der flere løsninger til dem alle, som du kan læse her.

Husk din krop

Selvom du sidder stille det meste af din dag, kan det godt mærkes på kroppen. Man får en meget øm og stiv krop, så det vil derfor være en fordel, hvis man huskede at rejse sig op og bevæge sig lidt rundt. Et must er at have et hæve-sænke bord, hvor du også har mulighed for at arbejde stående. Men når man sidder på stolen og arbejder, skal man have fokus på ens holdning og hvordan man sidder. Sidder du og spænder i overkroppen, kan det resultere i, at du får ømme muskler.

For meget skærmtid kan være dårligt

Der er også nogle negative sider ved at sidde ved en computer dagen lang på ens arbejde. Ved at man sidder ved en skærm hele dagen på ens arbejde, og samtidig bliver mødt af skærme, når man har fri i form af TV og mobil, kan man godt få lidt hovedpine. Dog kan man heldigvis få nogle forskellige behandlingsmuligheder for ens hovedpine. Medicin er selvfølgelig altid en mulighed, men der er mulighed for at du kan få nogle bivirkninger også. Akupunktur kan behandle din hovedpine, og her får du ikke de samme bivirkninger, som du ellers vil få. Blue light briller er også et godt fænomen, som kan hjælpe dine øjne med at slappe af, når du arbejder bag skærmen. Det vil derfor også kunne mindske din hovedpine. Det kan derfor være en fordel, at du komponerer disse muligheder, så du på den måde risikerer mindst mulig hovedpine.

Trætheden kan ramme

Når man sidder stille dagen lang, kan trætheden nemmere ramme en. Man skal sørge for at holde sig selv i gang med opgaver osv. så man ikke falder helt hen. Man kommer også utroligt langt med en kop kaffe ind i mellem. Her vil det også hænge godt sammen med, at man husker at få rørt sig lidt rundt på kontoret. Hvis du også står op og arbejder en gang imellem, vil det også hjælpe meget på din træthed.

Ring til os!