Dr. Chen Akupunktur

24 24 10 88

logo_chenakupunktur

Chen akupunktur blog

Sådan forbliver du produktiv

Det kan godt være hårdt, når man skal lære at blive mere produktiv i sin hverdag. Det kan tit godt føles som om, at du har mere at se til i døgnet, end du har timer til det. Vi har det med at føle, at vi har for få timer i vores vågne timer til alt det, som vi vil nå. Men det at kunne forblive produktiv i den travle hverdag, er en kunst få mennesker mestre. Det handler om at få skabt de bedste vaner, som passer helt perfekt til dig og din hverdag. At få lavet en daglig rutine ind i din hverdag, vil spare dig for en masse bekymringer og dermed øge din produktivitet.

Burde du lave en to-do liste?

Der er mange fordele og ulemper forbundet med en to-do liste. Du får på den måde lige pludselig overblikket over alle de ting, som du lige pludselig skal have noget inden dagen eller ugen er omme. Det kan sommetider godt virker uoverskueligt for folk, og det kan lede til, at man ender med at give op. En god løsning til det problem vil være, at du sætter en bestemt tid af til hver opgave. På den måde ved du hvornår du skal være færdig med en opgave, og dermed videre til næste. Du ved altså hvornår du er færdig med at lave de ting du har sat på din liste. Det er derfor vigtigt, at du også overholder den tidsperiode, som du har afsat til hver opgave. Du bør også have denne liste skrevet ned på et stykke papir, og ikke online på din mobil eller computer.

Gå offline oftere

Mange af os kan godt genkende det at falde i et stort sort hul på de sociale medier i flere timer. Det har stor effekt på din produktivitet, og du bør derfor mindske dit forbrug. Der findes mange metoder, hvorpå du kan vænne trangen af med at tjekke de sociale medier. Du kan slå Wi-Fi fra i en bestemt periode, eller du kan sætte dine enheder på forstyrre ikke. På den måde vil du ikke få notifikationer hele tiden, hvor du vil kunne blive forstyrret.

Få afstresset

Det vigtigste er, at du ikke går rundt og stresser. Hvis du gør det, har det totalt modsat effekt på din produktivitet. Der findes mange måder, hvor du kan få slappet af og blive afstresset. Akupunktur hjælper imod stress, og kan varmt anbefales, så du kan have fokus på at forblive produktiv.

Ring til os!