Dr. Chen Akupunktur

24 24 10 88

logo_chenakupunktur

Smerter

Nakkesmerter

Med nakkesmerter menes smerter i området omkring nakken. Det vil sige øvre del af ryg, opad mod hovedet og udover skuldrene. Nakkesmerter kan inddeles i ukomplicerede smerter, whiplash og smerter med udstrålende smerter.

Rygsmerter

Rygsmerter er en folkesygdom. De fleste af os har flere perioder med ondt i ryggen.De fleste tilfælde af rygsmerter er hurtigt overstået. Bruskskiverne mellem hvirvlerne kan også falde sammen og bule frem. Det kan give diskusprolaps og dermed påvirke nerverne ud i arme og ben. I svære tilfælde har du føleforstyrrelse og besvær med at styre benene.

Piskesmæld

Rygsmerter er en folkesygdom. De fleste af os har flere perioder med ondt i ryggen. De fleste tilfælde af rygsmerter er hurtigt overstået. Bruskskiverne mellem hvirvlerne kan også falde sammen og bule frem. Det kan give diskusprolaps og dermed påvirke nerverne ud i arme og ben. I svære tilfælde har du føleforstyrrelse og besvær med at styre benene.

Gigt

Gigt er en samlet betegnelse for sygdomme, der giver symptomer fra bevægeapparatet (led, muskler og sener) eller fra bindevæv og indre organer. Læren om gigt hedder reumatologi. På min.medicin.dk beskriver vi en række af de store gigtsygdomme. Gigtforeningen beskriver derudover en række af de mindre udbredte gigtsygdomme.

Akupunktur mod smerter

Traditionel kinesisk akupunktur involverer indsættelse af ekstremt fine nåle i huden ved specifikke “akupunkter”. Dette kan lindre smerte ved at frigive endorfiner, kroppens naturlige smertestillende kemikalier, og ved at påvirke den del af hjernen, der styrer serotonin, et hjernekemikalie involveret i humør. I kinesisk akupunktur kan akupunktøren dreje eller snurre lidt på nålene eller anvende varme eller elektrisk stimulation for at forstærke virkningerne. Han eller hun kan også brænde en terapeutisk urt nær huden; dette kaldes moxibustion.

Ring til os!