Dr. Chen Akupunktur

24 24 10 88

logo_chenakupunktur

Chen akupunktur blog

Sådan får du mest ud af dine morgner

Selvom det rareste om morgen er at blive liggende i ens seng og bare snooze, er det ikke det smarteste at gøre. I stedet for burde du stå op med det samme, så du kan tage det stille og roligt. Der findes ikke noget værre end stressede morgner, hvor man kommer for sent ud ad døren imens man er irriteret. Derfor burde du stå op med det samme dit vækkeur ringer.

Udnyt den tid du har

Det kan være vildt svært for mange at komme op i ordentlig tid, så man kan nå det hele. Men du bør gøre dig selv en tjeneste, hvor du udnytter tiden. Hvis du ikke snoozer og kommer op med det samme, vil du opleve en meget roligere morgen, hvor du får nået det du skal. Du kan tage et lidt længere bad, nyde en kop kaffe og noget morgenmad. Både din krop og dit hoved vil blive utroligt glad for, at du når at få lidt mad i kroppen inden dagen starter. På den måde vil du få en meget bedre arbejdsdag, hvor du vil have mere energi til din frokost.

Sæt dig nogle klare rammer

For at det skal fungere, kræver det, at du skaber dig selv nogle klare rammer. Du skal være stærk og velholdende. Hvis du har en partner, som du bor og sover med, vil det være en god idé at få dem med på vognen. På den måde kan i hjælpe og støtte hinanden, når det bliver svært og udfordrende. I skal bare kunne sige til jer sig og til hinanden, at I godt kan klare det. Det er dertil vigtigt at huske sig selv på, hvor rart det er at have god tid om morgen, så man kan nå det hele.

Hjælpemidler og behandlinger

Hvis det ser håbløst ud for dig, så findes der også hjælpemidler derude, som vil kunne hjælpe dig. Hvis du har svært ved at stå op, kan det godt tyde på, at du mangler energi. Det kommer typisk af at du ikke husker at få rørt dig nok i løbet af dagen. For når du bruger energi, får du sjovt nok energi. Der findes dog også alternativer for at få mere energi. Du kan eksempelvis få øget energi med akupunktur, så du kan slappe noget mere af hurtig om aften. På den måde vil du kunne vågne frisk og veloplagt dagen efter, hvor din gode morgenrutine kan starte.

Ring til os!